Fiul lui Sabin Ilie, reținut pentru șantaj

Share:

Trei adolescenţi de 16 ani au fost reţinuţi, joi, de către poliţiştii bucureşteni la scurt timp după ce au încercat să determine un bărbat să le dea bani pentru a nu divulga imagini compromiţătoare cu el. Potrivit unor surse judiciare, unul dintre cei trei minori ar fi fiul fostului fotbalist Sabin Ilie.

Potrivit Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, joi, în jurul orei 19.00, poliţişti din cadrul Secţiei 18 au fost sesizaţi de către un tânăr că persoane necunoscute l-au abordat printr-o aplicaţie de internet solicitându-i suma de 3.000 de euro, în caz contrar ameninţând cu publicarea unor imagini compromiţătoare cu acesta.

Astfel,  în jurul orei 20.30, persoana vătămată, conform instrucţiunilor primite prin aplicaţia menţionată, a mers la adresa indicată şi a plasat un plic cu bani sub un autoturism din apropiere, după care a respectat indicaţiile şi a părăsit zona.

Poliţiştii au supravegheat zona, iar după câteva minute dintr-un taxi au coborât trei tineri. Unul dintre aceştia a mers la locul unde se afla plicul cu bani, l-a luat, după care cei în cauză au încercat să părăsească zona, însă imediat autoturismul a fost blocat, iar ocupanţii acestuia imobilizaţi şi duşi la sediul subunităţii pentru audieri.

Potrivit unor surse judiciare, unul dintre cei trei adolescenţi ar fi fiul fostului fotbalist Sabin Ilie.

Cei trei minori au fost reţinuţi pentru şantaj, urmând să fie prezentaţi magistraţilor.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.