Solistul de la Linkin Park s-a sinucis!

Chester Bennington, solistul cunoscutei trupe Linkin Park, s-a sinucis miercuri, prin spânzurare, chiar în ziua în care prietenul său, Chris Cornell ar fi împlinit 53 de ani. El avea şase copii, din două căsătorii.

Chester Bennington avea 41 de ani, el fiind născut pe 20 martie 1976 în Phoenix, Arizona. Era bun prieten cu Chris Cornell, care chiar pe 20 iulie, ziua sinuciderii lui Chester, ar fi împlinit 53 de ani.

Chester s-a alăturat trupei Linkin Park în anul 1999, iar albumul Meteora, din 2003, este unul dintre cele mai de succes din istoria rockului alternativ. De-a lungul vremii trupa a abordat şi alte genuri, precum, rap rock, având colaborări excelente cu Jay Z.

Presa americană relatează că de mai mulţi ani Chester avea probleme cu drogurile şi alcoolul. A fost fragil emoţional încă din copilărie, în 1980, pe când avea doar 4 ani, părinţii să divorţând. În copilărie a fost abuzat sexual de un bărbat, iar în adolecenţă a fost dependent de cocaină și metamfetamină. Înainte de a fi muzician, Chester Bennington a lucrat la Burger King.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.