Cozi uriașe pentru voucherele pentru biciclete

Share:

Sute de bucureşteni s-au aşezat la coadă, încă de la prima oră, cu speranţa că vor primi vouchere de la Primărie, ca să-şi cumpere biciclete. Autorităţile vor da, în total, 5 mii de vouchere, a câte 500 de lei fiecare. Mai mult, promit să rezolve şi problema pistelor, foarte puţine la ora actuală.

Încă de la prima oră, sute de bucureşteni s-au aşezat la coadă, în speranţa că vor prinde un loc pe listele pentru vouchere pentru biciclete.

Pot primi vouchere doar persoanele majore, care au domiciliul în Bucureşti sau viză de flotant.

Tot ce trebuie să faceţi este să depuneţi formularul de înscriere şi o copie a cărţii de identitate la centrul de informare al Primăriei Capitalei. Ar fi bine însă să vă grăbiţi, pentru că voucherele vor fi acordate pe principiul primul venit, primul servit.

Nu cumpărarea bicicletelor e problema cea mai mare, spun activiştii de mediu. Ci faptul că nu există suficiente piste pentru ele.

Reprezentanţii Primăriei spun că vor rezolva şi această situaţie.

Deşi cei mai mulţi bucureşteni vor biciclete obşinuite, voucherele pot fi folosite şi pentru biciclete şi trotinete electrice sau alte mijloace de transport nepoluante.

Actele pot fi depuse până pe 10 august, la centrul de informare al Primăriei Capitalei, între orele 8.00-18.30. Primii 5000 de solicitanţi vor primi, ulterior, voucherele prin poştă.

Primăria Capitalei a anunțat că cererile pentru vouchere în cadrul programului „Bicicliști în București” pot fi depuse și prin e-mail, la adresa biciclisti@pmb.ro.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.