Aterizare forțată cu parașuta. Un bărbat a murit!

0

Un bărbat a murit după ce s-a prăbuşit cu paraşuta în apropierea Aerodromului Zărneşti.

Un bărbat a murit după ce a căzut miercuri cu paraşuta între localităţile Râşnov şi Tohanul Nou, din Braşov, incidentul având loc în apropierea Aerodromului Zărneşti.

Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov a declarat că bărbatul de 30 de ani, care s-a prăbuşit cu paraşuta lângă Aerodromul Zărneşti, nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare.

„Accidentul s-a produs între localităţile Râşnov şi Tohanul Nou, din judeţul Braşov. Victima a fost inconştientă, iar o echipă de medici de la SMURD i-a acordat primul ajutor, însă nu a răspuns manevrelor de resuscitare”, a declarat cpt. Ciprian Sfreja.

Potrivit apelului la 112, bărbatul s-ar fi prăbuşit cu parapanta, însă ulterior s-a stabilit că acesta zbura cu o paraşută.

„Accidentul s-a produs în apropiere de DN 73, în vecinătate aerodromului de la Zărneşti. Bărbatul este inconştient. La faţa locului se deplasează un echipaj SMURD cu medic”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, cpt. Ciprian Sfreja.

Acesta a informat că a fost vorba despre o aterizare eşuată cu paraşuta, fapt confirmat şi de un reprezentant al Aerodromului Zărneşti.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.