Avanpremiere, la Festivalul „Anonimul”

Share:

„Perfect sănătos”, în regia Ancăi Damian, și „Aniversarea”, de Dan Chișu, se numără printre lungmetrajele ce vor fi prezentate în avanpremieră, în cadrul Festivalului Internațional de Film Independent „Anonimul”, ce se desfășoară între 7 și 13 august, la Sfântu Gheorghe, în Delta Dunării, informează un comunicat al organizatorilor transmis joi Agerpres.

Alte producții ce vor fi văzute pentru prima dată pe ecranele românești sunt: „Capace”, de Sorin Marin și Tudor Seichea Marin, și „Marița”, de Cristi Iftime.

„Perfect sănătos”, de Anca Damian, este povestea unui tânăr care încearcă să reconstituie ultimele momente din viață tatălui său și astfel tulbură liniștea unui oraș de provincie.

„Aniversarea”, în regia lui Dan Chișu, este ultimul film în care a jucat actorul Mircea Albulescu. Distribuția este completată de nume precum Răzvan Vasilescu, Emilia Dobrin, Lucian Ifrim, Dana Voicu, Emanuel Pârvu, Coca Bloos, Andra Chișu, Ingrid Berescu.

„Capace”, de Sorin Marin și Tudor Seichea Marin, prezintă în distribuție actori precum Vlad Ivanov, Adrian Titieni și Diana Cavaliotti. Lungmetrajul spune povestea unui bărbat care își conduce afacerile cu autoritate și fără scrupule. Concurența îl atacă pe Bursă și bărbatul își amintește de un joc din copilărie.

„Marița”, debutul în lungmetraj al lui Cristi Iftime, este titlul românesc din Competiția de lungmetraj Anonimul 14 și va fi lansat în cinematografele din România pe 1 decembrie.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.