Gabriel Enache amenință un jurnalist!

0

Gabriel Enache l-a sunat pe jurnalistul Gazetei Sporturilor acreditat la meciul FCSB-Plzen și l-a amenințat, fiind deranjat de întrebările adresate patronului și antrenorului care-l vizau în mod direct.

La 37 de minute după finalul conferinței de presă ce a urmat meciului FCSB-Viktoria Plzen (2-2), stelistul Gabi Enache, vizat de întrebările jurnalistului GSP, Andrei Crăiţoiu, a sunat pe telefonul reporterului. Convorbirea a durat un pic mai mult de un minut, fiind mai degrabă un monolog al jucătorului plin de amenințări:

– Da.
– Auzi, mă. O să-ți sparg botul ăla. Să te ferești de mine!

– Nu știu cine sunteți, îmi cer scuze.
– Care sunteți? Că sunt singur, nu mai e nimeni aici.

– Din moment ce nu vă cunosc…
– Bine, mă, nu mă cunoști. Să nu mai dai ochii cu mine niciodată în viața ta. O să vezi tu cine sunt eu cu adevărat. O să-ți sparg botul ăla, o să vezi!

– Am înțeles, dar cine sunteți?
– O să vezi tu cine sunt când o să ne întâlnim. Ai grijă mare de tot! Atât îți spun.

Apelul s-a făcut de pe numărul de telefon 0729.944.***, la ora 23:36, iar cel care vorbea era Gabriel Enache, potrivit gsp.ro. Numărul de pe care a sunat aparține Lenei Rohozneanu, nimeni alta decât actuala iubită a fundașului dreapta de la FCSB. Lena este cea pentru care fundașul a divorțat de soția sa, în aprilie 2017, și care urmează în curând să-i dăruiască acestuia un copil.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.