Un polițist și un jandarm, morți într-un accident!

Share:

Un poliţist din Vaslui, în vârstă de 53 de ani, care a fost detaşat pe litoral, a murit, în cursul nopţii de miercuri spre joi, într-un accident petrecut între localităţile 2 Mai şi Vama Veche, iar un jandarm aflat în acelaşi autoturism a fost rănit, având patru coaste fracturate.

Potrivit poliţiştilor, în cursul nopţii de miercuri spre joi a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un autoturism de serviciu din cadrul Biroului de poliţie Vama Veche.

Evenimentul a avut loc pe DN 39 între localităţile 2 Mai şi Vama Veche.

În urma primelor informaţii, conducătorul autoturismului aparţinând Ministerului Afacerilor Interne a ieşit în DN 39 de pe un drum secundar fiind lovit de o altă maşină.

Echipajul MAI era compusă dintr-un poliţist de ordine publică, detaşat pe litoral, şi un jandarm din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanţa.

În accident, poliţistul a fost grav rănit, fiind în stop-cardiorespirator. Cadrele medicale sosite la faţa locului au început manevrele de resuscitare, dar, în ciuda eforturilor depuse, bărbatul a fost declarat decedat.

Jandarmul aflat în acelaşi autoturism are patru coaste rupte, fiind transportat la spital, în stare stabilă.

De asemenea, o persoană din celălalt autoturism implicat în accident a suferit un traumatism lombar, fiind dusă la unitatea medicală pentru îngrijiri de specialitate.

Poliţiştul decedat era agent în cadrul IPJ Vaslui şi fusese detaşat pe litoral. El avea 53 de ani şi doi copii.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.