Cătălin Ivan, atac la Dragnea și la Statutul PSD

0

Europarlamentarul Cătălin Ivan a afirmat vineri că statutul PSD îl apără pe președintele Liviu Dragnea de membrii partidului, considerând că această situație este „nocivă” pentru democrație.

„Statutul PSD, ca lege fundamentală a tuturor membrilor începând cu președintele partidului, trebuie să apere membrii de abuzurile unor lideri vremelnici, cu porniri dictatoriale. Astăzi, Statutul PSD îl apară pe Liviu Dragnea de membrii partidului. O situație nocivă nu doar pentru PSD, dar și pentru democrația din România”, a scris Ivan pe pagina lui de Facebook.

Reacția europarlamentarului vine după ce fostul premier Sorin Grindeanu a anunțat vineri că a contestat decizia prin care a fost exclus din PSD.

„Am contestat, conform statutului PSD, acea decizie de excludere a mea din partid. Contestația este pe baza statutului și pe baza deciziilor luate de conducerea partidului în urmă cu aproximativ o lună și jumătate. Este o chestiune, nu aș vrea să intru în foarte multe detalii, care se va judeca în forurile interne ale partidului și anume la comisia de etică. Contestația mea este conform cu prevederile statutului și, subliniez, este până la urmă și dorința membrilor din organizația Timiș de a face acest demers”, a precizat Grindeanu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.