Ordonanța pentru completarea Codului Fiscal nu se modifică!

0

Ministrul Economiei, Mihai Fifor, a declarat duminică, la Abrud, că Executivul nu va reveni asupra Ordonanței nr. 4/2017 pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, pentru care PNL a cerut sesizarea Curții Constituționale.

Întrebat într-o conferință de presă cum comentează poziția PNL față de ”taxarea contractelor de muncă pe perioadă parțială”, Fifor a refuzat arătând că nu îl interesează foarte tare ce fac liderii opoziției, despre care a opinat că ”se plictisesc foarte tare în vacanță”, relatează Romaniatv.net.

Fifor a subliniat că PSD are un program de guvernare pe care îl aplică ”punct cu punct”, lucru care, a susținut el, ”se vede, se simte în buzunarul românilor”.

La insistențele jurnaliștilor care au reformulat întrebarea, Mihai Fifor a replicat: ”Răspunsul este că nu”.

PNL a depus o sesizare la Avocatul Poporului pentru contestarea la CCR a Ordonanței 4/2017 privind supraimpozitarea contractelor de muncă part-time, a anunțat președintele liberalilor, Ludovic Orban, care a susținut că actul normativ încalcă cinci articole din Constituție.

Printre altele, liberalii susțin că prin ordonanță este îngrădit dreptul la muncă, pentru că se instituie o discriminare între angajați, dar și între angajați și angajatori.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.