Dică, umilit de Becali

0

Gigi Becali a ținut să întărească faptul că soarta lui Nicolae Dică nu depinde de returul cu Viktoria Plzen, din Cehia. Totuși, finanțatorul FCSB a lăsat să se înțeleagă că tehnicianul nu stabilește singur toate detaliile legate de echipă.

„Nicolae Dică nu are niciun risc. Nu l-am evaluat. Nu poate fi evaluat după câteva meciuri. Va primi și atribuțiuni după 6 luni, o să pună și căpitani la FCSB. Meme are atribuțiuni ca ale mele, e imediat sub mine. Eu sunt patron, am niște slujitori”, a spus Gigi Becali, în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.

Nicolae Dică a înregistrat două victorii (2-1 cu Voluntari și 1-0 cu ACS Poli Timișoara) și două rezultate de egalitate (2-2 cu Viktoria și 1-1 cu Craiova), în primele patru meciuri ca antrenor al FCSB.

Totuși, declarațiile lui Becali se pot schimba dacă roș-albaștrii vor rata milioanele din cupele europene, iar primul pe lista de înlocuitori a patronului este Ilie Dumitrescu.

Acesta e o adevărată legendă pentru stelişti. A scris istorie pentru roş-albaştri la finalul anilor ’80 şi începutul anilor ’90, pentru ca apoi, în 2010, să conducă pentru o scurtă perioadă echipa de pe bancă. În acea vreme, el a refuzat salariul oferit de Becali, considerând că e de datoria sa să întoarcă o parte din ceea ce clubul de suflet i-a oferit în întreaga carieră.

Relaţia cu Becali în urmă cu 7 ani nu a fost una excelentă, Ilie demisionând după un 1-1 cu Astra. „Eu nu rămân acolo unde nu sunt dorit şi nu sunt iubit. N-au încredere în mine”, a spus la vremea respectivă actualul expert Digi Sport.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.