Directorul de Comunicare de la Casa Albă, demis

0

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a decis luni seara să-l înlăture pe Anthony Scaramucci din poziţia de director de comunicare, la recomandarea noului şef de cabinet al liderului republican, John F. Kelly. Finanţistul Scaramucci şi-a petrecut doar zece zile extrem de controversate la conducerea departamentului de comunicare de la Casa Albă, relatează New York Times.

De asemenea, îndepărtarea din funcţie a fostului finanţist şi bancher de pe Wall Street, care nu avea nicio experienţă în comunicare politică înainte de a prelua funcţia de la Casa Albă, are loc la doar câteva zile după ce Scaramucci a lansat o tiradă verbală extrem de dură la adresa unor înalţi oficiali din administraţia Trump.

Numirea din urmă cu zece zile a lui Scaramucci a dus la două demisii importante în administraţia Trump, fiind vorba de plecarea fostului purtător de cuvânt Sean Spicer şi a fostului şef de cabinet Reince Priebus.

Scaramucci s-a lăudat că el răspunde direct preşedintelui Trump, ci nu şefului de cabinet John F. Kelly.
Însă, Kelly le-a transmis extrem de clar angajaţilor administraţiei că el este la conducere în aripa vestică a Casei Albe.

Nu este clar dacă Scaramucci va păstra o poziţie în administraţia preşedintelui Trump.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.