Ponta, atac dur la adresa lui „Don Livio”

0

Deputatul Victor Ponta consideră că Partidul Social Democrat „a fost confiscat” de un lider care doar aplică modul de conducere și mentalitatea de tip „Traian Băsescu”.

„În urmă cu 18 ani (pe când Liviu Dragnea era președinte al PD Teleorman și susținător înfocat al lui Traian Băsescu la Primăria Capitalei) un foarte tânăr Gabi Oniga se înscria în PSD la Cluj (acolo unde pentru un tânăr să spui că ești la PSD era un act de curaj egal cu nebunia)! Zilele trecute Gabi Oniga a fost exclus din PSD de către un pitecantrop politic pus de Dragnea în fruntea Organizației Cluj (plus deputat) pe criteriul că este mai analfabet și mai slugarnic decât ultimul consilier local din Teleorman! (…) În urmă cu peste 20 de ani (pe când Liviu Dragnea era Prefect PD al Județului Teleorman) intră în PSD Sorin Grindeanu. (…) A fost exclus din Partid de Liviu Dragnea și ‘Gașca’ sa pe motiv că nu e obedient! (…) Pot continua cu aceste exemple dacă cineva de bună credință mai are nevoie să fie convins că PSD a fost confiscat de un lider care doar aplică modul de conducere și mentalitatea de tip ‘Traian Băsescu’ — evident sprijinit oportunistic de câteva tovarășe și câțiva tovarăși pentru care contează doar funcția pe care o primesc de la ‘Don Livio’ ca plată pentru serviciile lor”, a scris fostul premier luni pe pagina de Facebook.

În context, acesta a susținut că PSD nu mai este „un partid modern” și că o construcție politică nouă ar putea fi o alternativă.

„Grindeanu, Ivan, Oniga și mulți alții refuză să părăsească PSD-ul din care Dragnea și ‘Gașca’ i-au gonit — este singurul partid în care au activat și în care au crezut! Îi înțeleg și îi laud pentru asta și îi sprijin din toată inima ! Eu cred însă că PSD de azi nu mai are nimic din ceea ce trebuie să ofere un partid modern de centru stânga care să ofere o viziune de viitor, bunăstare și seriozitate! Și că o construcție nouă și curată poate să ofere alternativă pentru toți cei dezamăgiți de ceea ce văd azi la PSD”, a conchis Ponta.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.