Zeci de artiști au concertat în prima zi de Untold

0

Hardwell, Axwell^Ingrosso, M0, Charli XCX și Dannic sunt capete de afiș în prima zi a festivalului Unotold, când pe cele 10 scene vor concerta peste 40 de artiști.

Festivalierii au avut accesul permis în perimetrul festivalului — o zonă de 250.000 de metri pătrați în centrul municipiului, cuprinzând arealul stadionului Cluj Arena, al Sălii Polivalente și al Parcului Central — încă de la ora prânzului, informează Agerpres.

Mii de oameni, cei mai mulți tineri, au luat cu asalt intrările extrem de riguros organizate, iar prima oprire a fost în Parcul Central, unde au fost amenajate diferite zone de relaxare, într-o atmosferă de ?pădure fermecată’, populată de elfi și zâne. Asta pentru că, dincolo de zecile de concerte care au loc în cele patru zile de festival, Untold propune și la această ediție o gamă largă de activități care au loc departe de scene.

‘Untold 2017 înseamnă Real Life-Fantasy și se transformă într-o lume magică plină de personaje fantastice. La Foișorul din Parcul Central, festivalierii pot deveni pentru o zi, regi, regine, zeițe, zei și pot lua acasă amintiri din lumea fantastică. Fantasy Corner vine cu surprize și dezlănțuie fantezia cu tatuaje henna, glow in the dark, dar și accesorii cu care fanii festivalului devin parte din poveste. Animatori pe picioroange, acrobați, magicieni, zone de poveste și multe surprize așteaptă să fie descoperite sau experimentate în lumea plină de magie UNTOLD 2017’, explică organizatorii, prin intermediul unui comunicat de presă.

Un colț al Parcului Central a fost dedicat zonei Trasilvania All Inclusive, unde festivalierii, români sau străini, pot deveni transilvăneni în 5 pași. Aici vor descoperi costumele populare tradiționale, pot face o incursiune în cultura dar și în gastronomia Ardealului, pot admira expoziția de ii sau își pot achiziționa tricouri cu zicale tipic ardelenești.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.