Oprița ar putea fi demis de la Juventus București

Share:

Poli Timişoara a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Juventus Bucureşti, în primul meci al etapei a patra a Ligii I, în care oaspeţii au redus din diferenţa de pe tabelă în minutul 90. Tehnicianul lui Juventus, Daniel Opriţa, spune că trebuie să se ia măsuri după ce echipa a înregistrat în primele patru etape trei înfrângeri şi o remiză şi crede că măsurile îl vor viza pe el.

„Am luat iar un gol de circ. Dacă am pierdut cu Sepsi, cu Timişoara, probabil suntem cea mai slabă echipă. O să discutăm, trebuie să se ia câteva decizii, nu se poate continua aşa. E clar, prima data banca tehnică (va fi afectată), aşa e normal. Jucătorii trebuie să rămână, trebuie să plece antrenorii”, a spus Opriţa la Digi Sport.

El a precizat că nivelul Ligii 1 este prea ridicat pentru Juventus Bucureşti. „Am crezut că o să facem faţă dar se pare că e nivelul prea ridicat pentru noi”.

Formaţia Poli Timişoara a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Juventus Bucureşti, în primul meci al etapei a patra a Ligii I, în care oaspeţii au redus din diferenţa de pe tabelă în minutul 90.

Au marcat Munteanu ‘9 şi Mailat ’68 pentru Poli Timişoara, respectiv Cătălin Ţâră ’90 pentru Juventus.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.