Un depozit de băuturi alcoolice din Slatina a ars

0

Un depozit de băuturi alcoolice din municipiul Slatina a fost cuprins de flăcări, în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar pentru stingerea incendiului pompierii au deplasat la faţa locului un bazin de apă de 9.000 litri de apă.

Un depozit de băuturi alcoolice și răcoritoare de pe strada Nicolae Bălcescu din Slatina a ars sâmbătă noaptea, incendiul întinzându-se pe o suprafață de peste 2.000 de metri pătrați și cuprinzând și o autoutilitară, relatează Romaniatv.net.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, la depozitul de băuturi alcoolice de pe strada Nicoale Bălcescu, din municipiul Slatina, au fost deplasate progresiv trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un autocamion de intervenţie, un bazin de apă de 9.000 de litri şi o motopompă transportabilă.

De asemenea, la locul incendiului s-au mai trimis un echipaj SMURD, o autospecială pentru descarcerare şi o autospecială de stingere a Serviciului Privat pentru Situaţii de Urgenţă Rivergate.

La ora transmiterii acestei ştiri, cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt se află la faţa locului pentru stingerea incendiului, urmând ca după lichidarea flăcărilor să fie evaluate pagubele.

Până la ora actuală nu se cunosc cauzele declanşării incendiului.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.