Ponta, un nou atac dur la adresa lui Dragnea

0

Victor Ponta a lansat un atac dur la adresa președintelui PSD, Liviu Dragnea, despre care spune că „a luat-o razna” și că s-a înconjurat de oportuniști, cu trei excepții: Lia Olguța Vasilescu, Carmen Dan și Sevil Shhaideh.

„Cred că un om, când decide singur tot, o ia razna. Și cred că Dragnea a luat-o razna mai repede”, a spus Ponta, la Realitatea tv, arătând că nu exclude varianta reîntoarcerii sale în PSD, în cazul în care Liviu Dragnea va fi înlăturat din conducere.

„Atât timp cât Dragnea ține controlul ăsta în PSD, nu pot să fiu util. Doar m-au folosit în campanie, a doua zi m-ați sunat mai mult decât Dragnea. (…) Când a spus că-i place de Grindeanu, i-am spus Sorin, pregătește-te. Dacă vă spune că vă iubește, sigur își pregătește cuțitul să vă înjunghie. E o modă teleormăneană”, a mai spus Victor Ponta.

Reamintim că europarlamentarul Cătălin Ivan a precizat, luni, că Liviu Dragnea și Victor Ponta sunt responsabili de o posibilă scindare a Partidului Social Democrat, susținând că aceștia par să reușească acum „ce nu au reușit dușmanii partidului”.

„În acest moment sunt două forțe care pot rupe partidul. Pe de o parte, Liviu Dragnea dă afară din partid sau îi izolează pe toți cei care nu sunt de acord cu el. Sub conducerea lui Liviu Dragnea, PSD este scindat între sud și restul țării, între cei veniți din PRM, PD sau de oriunde din altă parte și pesediștii vechi. Pe de cealaltă parte, Victor Ponta și-a creat propriul proiect politic și încearcă să strângă toți nemulțumiții în noul partid. Mai pe scurt, ultimii doi președinți ai PSD, mai mult sau mai puțin legitim, par să reușească acum ce nu au reușit cei mai înverșunați dușmani ai partidului, nici măcar Traian Băsescu, în atâția ani de lupte dure”, a scris Cătălin Ivan pe Facebook.

Europarlamentarul face un apel la unitate și le cere social-democraților să-i asculte „mai des” pe votanții partidului.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.