Voucherele pentru biciclete, suplimentate de Firea!

0

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marți că va propune în Consiliul General suplimentarea celor 5000 de vouchere pentru achiziția de biciclete, astfel încât să fie acoperită întreaga cerere, aproximativ 30.000 de bucureșteni care s-au înscris în programul „Bicicliști în București”.

„În prima ședință din această lună a Consiliului General voi propune suplimentarea acestui număr de 5000 de vouchere, pentru a acorda tuturor celor care s-au înscris — în jur de 30.000 de bucureșteni — voucherele pentru a-și putea achiziționa mai ușor biciclete, care pot să coste până la 500 de lei. Și atunci se acoperă prin voucherul de la Primărie întreaga sumă sau peste 500 de lei, dar atunci fiecare trebuie să adauge suma dorită”, a afirmat Firea la forumul „Deșeurile — de la pierdere la resursă. Obiective pentru România”, eveniment organizat la Palatul Parlamentului.

Ea a adăugat că prin proiect s-a dorit, inițial, acordarea a 5000 de vouchere, însă solicitările au fost foarte multe.

„Am inițiat programul „Bicicliști în București” prin care am acordat — acordăm și în perioada următoare — 5000 de vouchere în valoare individuală fiecare de 500 de lei pentru achiziția de biciclete. Am dorit inițial în acest proiect pilot să acordăm 5000 de vouchere. Solicitările au fost foarte multe, în jur de 30.000. 4.200 au venit direct la direcția noastră de relații cu publicul și restul pe internet, pentru că erau cozi foarte mari”, a explicat Firea.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.