Sulina și Mamaia vor deveni porturi turistice!

0

Două porturi turistice noi: la Sulina și la Mamaia. Și un domeniu schiabil uriaș, de peste 150 de kilometri, în munții Făgăraș. Sunt doar câteva dintre investițiile pe care Guvernul le pregătește prin noul Master Plan în domeniul turismului. Lucrările ar urma să înceapă anul viitor.

Cei peste un milion de turiști care își petrec vacanța, anual, pe litoralul românesc al Mării Negre vor putea să se plimbe în noile porturi de la Mamaia și Sulina. Sau pot practica sporturi nautice. E promisiunea autorităților pentru anii următori și un răspuns pentru cei care văd litoralul nostru depășit la capitolul servicii de agrement.

Un raport recent arată că ai mai multe posibilități de distracție la bulgari.

Constanța, cel mai mare oraș de pe litoral, ar urma să dețină al doilea port turistic, dupa Tomis, care a fost construit în anul 1958.

O altă investiție anunțată de Ministerul Turismului este construcția unui domeniu schiabil în munții Făgăraș.

Lucrările de construcție ar urma să înceapă anul viitor, după ce autoritățile locale vor termina studiile de fezabilitate. Investițiile vor fi finanțate de la bugetul de stat.

Primul punct de interes pentru tine va fi, desigur, localizarea. Iti recomandam sa alegi o zona mai retrasa, departe de zgomotul orasului, de exemplu un complex localizat in nordul Bucurestiului

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.