Premierele așteptate ale weekendului

0

Filmul horror ‘Annabelle Creation’ se numără printre noutățile propuse în cinematografe la acest sfârșit de săptămâna în SUA, în plin sezon de vară fără prea multă activitate în sălile de cinema, unde se lansează, de asemenea, ‘The Nut Job 2: Nutty By Nature’ și ‘The Glass Castle’, relatează vineri EFE.

După ‘The Conjuring’ (2013), ‘Annabelle’ (2014) și ‘The Conjuring 2’ (2016) sosește acum ‘Anabelle: Creation’, noul episod din această saga horror, cu actrița de origine mexicană Stephanie Sigman în rolul principal, și în regia lui David F. Sandberg (‘Lights Out’, 2016).

O călugăriță și un grup de fete ajung la casa unor soți care în urmă cu câțiva ani și-au pierdut în mod tragic singura lor fiică.

Filmul de animație ‘The Nut Job 2: Nutty By Nature’, ale cărui personaje împrumută vocile unor actori îndrăgiți precum Will Arnett, Katherine Heigl, Maya Rudolph și Jackie Chan, este o continuare a desenului animat ‘The Nut Job’ (2014).

Veverița Surly și grupul său de prieteni au acum misiunea de a împiedica municipalitatea să le distrugă parcul.

Cu o distribuție de vedete formată din Brie Larson, Woody Harrelson și Naomi Watts, ‘The Glass Castle’ este o ecranizare a romanului cu același nume scris de Jeannette Walls și regizată de Destin Daniel Cretton (‘Short Term 12’, 2013).

O familie lipsită de resurse este nevoită să se mute dintr-o casă în alta încercând totodată să-și educe fiul într-o manieră deloc convențională.

Într-o schimbare de registru, Aubrey Plaza și Elizabeth Olsen conduc distribuția comediei ‘Ingrid Goes West’, al regizorului debutant Matt Spicer.

O tânără obsedată de rețelele de socializare face o călătorie la Los Angeles pentru a cunoaște o vedetă de Instagram.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.