Sport — 12 august 2017
Dinamo a câștigat Cupa Regelui la rugby

Dinamo a câștigat Cupa Regelui la rugby, ediția 2017, grupa play-out, după ce a învins sâmbătă cu scorul de 53-3 (17-3) pe U Cluj, într-un meci disputat pe stadionul din complexul ”Ștefan cel Mare’‘.

După ce au deschis scorul dintr-o lovitură de penalitate, dinamoviștii au marcat, pe parcursul confruntării, nu mai puțin de 8 eseuri, dintre care 5 transformate, singurele puncte ale oaspeților venind prin fructificarea unei lovituri de pedeapsă. Jucătorul partidei a fost declarat tonganul Fili Lomani, autor a patru eseuri, informeaza Agerpres.

Partida dintre Dinamo și U Cluj a fost prima și ultima din grupa play-out a Cupei Regelui 2017, în condițiile în care alte două echipe care inițial spuneau că vor participa la competiție fiind repartizate în această grupă — CS Politehnica Iași și CSM Bucovina Suceava — s-au retras invocând motive financiare.

În aceste condiții Dinamo a fost declarată câștigătoarea Cupei Regelui play-out, în play-off fiind angrenate în lupta pentru trofeu Timișoara Saracens, CSM Știința Baia Mare și Steaua București, CSM București declarând forfait.

Related Articles

Share

About Author

Iulian Badea

(0) Readers Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *