Dică, fără trei titulari în deplasarea de la Sporting

0

După Filipe Teixeira și Constantin Budescu, antrenorul Nicolae Dică nu va putea miza nici pe fundașul Mihai Bălașa. Acesta s-a accidentat în meciul cu Astra, 1-1, și nu a făcut deplasarea în Lisabona, alături de colegii săi. În acest condiții, Dică va avea mari bătăi de cap, având în vedere că Ionuț Larie este singurul fundaș central apt din lot. Astfel, cel mai probabil, Marko Momcilovic va juca în centrul apărării.

 Teixeira a făcut deplasarea în Portugalia, dar are șanse foarte mici să joace în meciul SPORTING – STEAUA. „Teixeira are o entorsă și prezintă dureri, dar nu la fel de puternice ca după meci. Are nevoie de două zile de repaus total, fără niciun fel de mișcare. A plecat la Lisabona, cu echipa. Vom decide ulterior, împreună cu antrenorul, dacă va ieși sau nu la antrenamentul oficial sau va rămâne în sala de forță. Marți va participa la o mică ședință de pregătire la hotel, iar în funcție de cum se prezintă la ora meciului, vom hotărî la antrenamentul de încălzire dacă va fi sau nu titular”, spun cei din staff-ul vicecampioanei.

În Portugalia nu au mers nici nou-veniții Romario Benzar și Dragoș Nedelcu, jucători care nu au drept de joc în acest meci.

SPORTING – STEAUA. SPORTING şi STEAUA se vor duela în play-off-ul UEFA Champions Legue. Turul va avea loc pe 15 august, în Portugalia, iar returul este pe 23 august, în România. PRO TV şi DOLCE SPORT vor transmite, marţi, de la ora 21:45, LIVE SPORTING STEAUA.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.