Grindeanu vrea să rămână în PSD

0

Fostul premier Sorin Grindeanu a afirmat, miercuri, că își dorește să rămână în continuare membru PSD, precizând însă că a discutat, în ultimele două luni, foarte mult și cu Victor Ponta.

Întrebat la un post de televiziune dacă Victor Ponta l-a invitat să facă parte din platforma politică pe care o pregătește, Sorin Grindeanu a declarat: „Am discutat (…), în ultimele două luni, foarte mult cu Victor Ponta și nu doar cu Victor Ponta. Eu am ales calea de a contesta (decizia privind excluderea din PSD — n.r.) și îmi doresc să rămân în continuare membru PSD. Asta e opțiunea mea în acest moment. O să vedem”.

Chestionat ce va face dacă îi va fi respinsă contestația, Grindeanu a precizat: „O să vedem, nu vreau să merg pe politica drobului de sare”.

Sorin Grindeanu a vorbit și despre sprijinul colegilor săi din PSD Timiș. „Acea contestație (…) a fost semnată de toți cei 55 de primari din Timiș, de toți parlamentarii din Timiș, cei șase, și de cei 16 consilieri județeni, în dorința de a fi rezolvată și (…) ca susținere pentru mine”, a precizat el, conform Agerpres.

Întrebat dacă PSD Timiș ar putea să se rupă de partid, Grindeanu a spus: „Nu, în niciun caz, și nici nu-i încurajez să facă acest lucru, nu cred că e o chestiune normală. (…) În Timiș, (…) în 2016, a fost pentru prima oară când s-au câștigat și alegerile locale și alegerile generale de către PSD, dar nu le-a câștigat Sorin Grindeanu, (…) le-am câștigat într-o echipă. (…) Și când lucrezi în echipă, cam așa se și acționează, dar echipă în cadrul PSD-ului, ca să fiu foarte clar”.

Fostul premier a precizat că nu a mai vorbit cu președintele PSD, Liviu Dragnea, dar este în continuare prieten cu membri ai partidului.

„Dincolo de chestiunile politice, am foarte mulți prieteni care sunt în continuare și în funcții de conducere, și la Guvern, și la partid”, a afirmat Grindeanu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.