Sport — 16 august 2017
Serena Williams, mesaj dur pentru Năstase

Serena Williams a vorbit într-un interviu acordat revistei Vogue despre declaraţiile lui Ilie Năstase făcute la adresa sa în primăvara acestui an.

Serena Williams, însărcinată în opt luni, a acordat un interviu revistei Vogue, în care a vorbit despre sarcină, despre carieră, viaţă personală şi despre planurile de viitor. Întrebată de incidentul din această primăvară cu Ilie Năstase, Serena Williams a arătat că nu a uitat cele întâmplate şi a ţinut să-i transmită un mesaj.

“Când am auzit, eram… pe bune??? Vorbeşti serios? Fără pic de clasă! Nu te lua de mine şi de copilul meu! Şi după aceea, poveştile cu dopajul. Sunt testată mereu. Nu bag otravă în corpul ăsta. Dacă nu te pot bate, nu o sa trişez ca să câştig. Finalul poveştii!, a spus Serena Williams.

În aprilie, la conferinţa de presă de dinaintea confruntării România – Marea Britanie, din Fed Cup, Ilie Năstase a făcut un comentariu despre copilul nenăscut al Serenei Williams. “Să vedem ce culoare va avea copilul… Ciocolată cu lapte?”, a afirmat Ilie Năstase, care a făcut şi aluzii legate de un eventual dopaj al fostului nr. 1 WTA.

Related Articles

Share

About Author

(0) Readers Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *