Arena Națională, plină la FCSB-Steaua!

Share:

Rezultatul de egalitate obţinut la Lisabona le dă speranţe suporterilor. Biletele pentru FCSB – Sporting Lisabona se vând ca pâinea caldă. Conducerea vicecampioanei susţine că s-ar fi vândut deja aproape 40.000 de tichete. FCSB şi Sporting s-a terminat 0-0, în prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor. Sunt şanse ca returul cu Sporting să se joace cu ‘casa închisă’. Becali a anunţat că după meciul de marţi seară s-au vândut alte 7.000 de bilete.

„Ieri s-au vândut 30.000 de bilete. Aseară, după meci, în 30 de minute s-au vândut 7000 de bilete. O să se vândă toate”, a mai precizat Becali.

Rezultatul din tur i-a făcut pe fanii lui FCSB să ia cu asalt casele de bilete. În total, au fost disponibile aproximativ 46.000 de tichete, dar cele mai multe s-au vândut deja.

Conducerea FCSB-ului susţine că până ieri se vânduseră 30.000 de bilete pentru FCSB – Sporting Lisabona. Imediat după meci, în primele 30 de minute, au fost cumpărat alte 7.000 de bilete.

În total, au fost scoase la vânzare aproximativ 46.000 de bilete pentru FCSB – Sporting Lisabona.

Diferenţa până la 55.000 de locuri, cât are Arena Naţională, este compusă din 5% din tichete care vor merge către fanii lui Sporting, plus o zonă tampon, plus biletele rezervate sponsorilor, partenerilor FCSB şi celor din conducere.

Preţurile biletelor pentru FCSB – Sporting:

PELUZE – INELUL 3 – 30 LEI
PELUZE – INELUL 1 SI 2 – 35 LEI
TRIBUNA I SI II – INELUL 3 – 40 LEI
TRIBUNA I SI II – INELUL 2 – 60 LEI
TRIBUNA II – INELUL 1 PERIFERIC – 60 LEI
TRIBUNA II – INELUL 1 CENTRAL – 100 LEI
VIP 3 – 250 LEI
VIP 2 – 275 LEI
VIP 1 – 300 LEI

Interesul pentru bilete la FCSB – Sporting este speculat şi de bişniţari. Pe site-urile de anunţuri au fost deja scoase o mulţime de bilete la revânzare, la preţuri mult mai mari. Sunt însă şanse mari ca FCSB –  Sporting să se joace cu casele închise.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.