Panică la Metrou. Fum între Piața Victoriei și Piața Romană!

Share:

O degajare minoră de fum s-a produs, joi dimineaţă, între staţiile de metrou Piaţa Victoriei şi Piaţa Română, dar circulaţia trenurilor s-a derulat normal fără să existe, în niciun moment, vreun pericol de incendiu, se arată într-un comunicat de presă al Metrorex citat de Agerpres.

‘Informăm publicul călător că, astăzi, 17.08.2017, în jurul orei 8:50, la trecerea unui tren de metrou pe Magistrala 2, s-a produs un arc electric în zona unui izolator, cu degajare minoră de fum. Circulaţia trenurilor s-a desfăşurat în condiţii normale. Precizăm că nu a existat în niciun moment vreun pericol de incendiu. Pasagerii au călătorit în siguranţa, singurul inconvenient fiind fumul simţit de aceştia pe o durată scurtă de timp, în mod pasager, la trecerea punctuală prin zona respectivă’, notează societatea de transport.

Potrivit sursei citate, echipele Metrorex au intervenit de urgenţă pentru scoaterea fumului cu ajutorul sistemelor speciale de ventilaţie, iar la ora actuală circulaţie se desfăşoară normal pe acest tronson.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.