Totul despre partida Viitorul-FC Salzburg

0

Tehnicianul Gheorghe Hagi a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că FC Viitorul are multe aspecte în comun cu FC Salzburg, însă adversara constănţenilor în play-off-ul Ligii Europa este mai experimentată şi are mai mulţi bani. FC Viitorul nu are nimic de pierdut, astfel că trebuie să joace cu încredere şi curaj, a menţionat Hagi.

Meciul FC Viitorul – FC Salzburg, din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, va avea loc joi, de la ora 21.45. „O dublă importantă. Avem în comun cu adversarii noştri anumite lucruri, suntem două echipe campioane, tinere, care investesc în tineri, care joacă un fotbal ofensiv, două echipe care totdeauna încearcă să câştige. Aceste lucruri mă fac să cred că o să iasă o dublă importantă, frumoasă, un meci frumos şi sperăm ca noi să ieşim câştigători. Am încredere în echipă, am avut după luna pe care am petrecut-o jucând din trei în trei zile două zile şi jumătate pauză, ne antrenăm de trei zile, se pare că lucrurile sunt bune, i-am văzut cu entuziasm, motivaţi, abia aşteaptă să jucăm meciul şi sperăm să facem un meci foarte bun, un rezultat pozitiv acasă. Adversarul are o istorie mult mai mare decât noi, bani mai mulţi, puternici, cu experienţă, dar sperăm să fim mai buni decât ei. Vor fi două meciuri extreme de frumoase. Sperăm să ne ridicăm la înălţimea meciului, cu mentalitate bună, cu încredere şi cu curaj. Nu avem nimic de pierdut, din contră, să jucăm cu toată încrederea, cu curaj şi cu fotbalul pe care îl ştim”, a spus Hagi.

Gheorghe Hagi consideră că jocurile cu FC Salzburg se vor disputa la o intensitate mare. „Important e să jucăm, să marcăm goluri, cu spiritul de a câştiga meciul. Mintea mea şi a jucătorilor este la meciul de mâine, să facem un meci bun, avem multe în comun cu adversarul, dar ei au mai multă experienţă. Vor fi un ritm şi o intensitate foarte mare. Vor fi două meciuri spectaculoase. Mâine trebuie să nu facem greşeli,să stăm bine, să facem fotbalul pe care îl ştim. O să încercăm să îipunem în dificultate. Sper să fu inspirat. Jocul fără minge trebuie să fie foarte bun mâine din partea fiecărui jucător”, a afirmat el.

Hagi a precizat că pentru FC Viitorul o calificare în grupe ar fi ceva fantastic. „Calificarea ar fi ceva fantastic. ar fi un lucru extraordinar. Am face iar un lucru nemaipomenit. Orice performanţă mare ar fi incredibilă pentru noi. Eu am convingerea că avem şansa noastră egală cu a lor, vom vedea dacă va fi aşa şi pe teren. Singurul dezavantaj mare pe care îl avem este că jucăm al doilea meci în deplasare”, a adăugat tehnicianul.

Arbitrul englez Anthony Taylor va conduce la centru partida FC Viitorul – FC Salzburg, din prima manşă a play-off-ului preliminariilor Ligii Europa.

El va fi ajutat de asistenţii Gary Beswick şi Adam Nunn, în timp ce Robert Madley va fi rezervă.

Taylor este arbitru în Premier League din 2010 şi pe lisa FIFA din 2013. El a condus ultima finală a Cupei Angliei, disputată între Chelsea şi Arsenal (1-2) şi finala Cupei Ligii din 2015, dintre Chelsea şi Tottenham (2-0)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.