Dragnea, mesaj despre Tarom pentru Tudose

Share:

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că i-a transmis premierului că nu-l interesează cine se află la conducerea TAROM, adăugând că este important ca această companie aeriană să devină una puternică, stabilă și profitabilă.

„Sper să nu se supere premierul, a vrut să deschidă subiectul TAROM. I-am spus că nu mă interesează cine e acolo, vreau doar ca această companie să ajungă așa cum am stabilit în programul de guvernare și în campania electorală, o companie aeriană puternică, stabilă și profitabilă și care să devină, totuși, o mândrie națională „, a declarat Liviu Dragnea la plecarea de la sediul Guvernului unde a avut o discuție de cinci ore cu premierul Mihai Tudose și vicepremierii Marcel Ciolacu și Sevil Shhaideh.

Întrebat de presă în același context dacă a luat vreo decizie în legătură cu noua conducere de la TAROM, Tudose a răspus: „Vă repet, nu primul-ministru numește directorul de la TAROM, (…) este atributul CA-ului de acolo și răspunde, evident, ministrul de resort”.

„Domnul ministru a venit astăzi, mi-a prezentat demisia directorului de la TAROM, i-am urat succes în găsirea unui management competent”, a completat premierul.

La sediul Guvernului a fost prezent și președintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.