Se va înființa Casă română de comerț!

Share:

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, marţi, la Călăraşi, că a discutat cu premierul Mihai Tudose despre înfiinţarea unei Case române de comerţ, instituţia urmând a se constitui în maximum o lună.

„Am vorbit cu premierul şi în foarte scurt timp vom înfiinţa o Casă română de comerţ, o companie de stat care să înceapă să se implice în relaţiile şi de import-export şi de preluare a produselor agricole şi legumicole şi zootehnice. De exemplu, sunt foarte multe cereri de miei, de oi din diverse ţări, din Golf, sunt solicitări mari din China, de cantităţi uriaşe de carne” a spus Dragnea.

El a arătat că este aproape imposibil ca un trader să vină să „se plimbe” prin România şi să găsească o sută de mii de capete sau două sute de mii de capete de oi sau de miei.

„Această Casă de comerţ va deveni un actor important în acest domeniu – unii se vor supăra – dar interesul nostru este al producătorilor români. Va fi înfiinţată în maximum o lună , să vedem dacă e nevoie de HG sau de lege”, a spus Dragnea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.