Ștefănescu îl atacă dur pe Orban

Share:

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, spune că, prin recentele declarații referitoare la legile Justiției, președintele PNL, Ludovic Orban, reușește „să ducă în derizoriu” chiar propriul partid.

„Prin recentele declarații publice referitoare la legile Justiției, Ludovic Orban reușește să ducă în derizoriu chiar propriul partid. Că așa-zisul șef al PNL, speriat de alte dosare care i s-ar mai putea fabrica, este învârtit cu cheița de un sistem sinistru care culmea chiar și pe el l-a abuzat, nu mai este niciun secret”, declară Codrin Ștefănescu, într-un comunicat remis duminică Agerpres.

Potrivit secretarului general adjunct al PSD, acest fapt este demonstrat chiar prin declarațiile contradictorii pe care le face la doar câțiva ani distanță.

„Orban — ‘liderul de dreapta’ — susține cu ardoare niște idei atât de lipsite de logică, încât reușește să șocheze și ce a mai rămas din propriul electorat. Atât de absurde și incoerente sunt declarațiile lui, încât nici măcar pe ministrul Justiției, Tudorel Toader, nu au izbutit să-l facă măcar puțin mai simpatic în ochii electoratului PSD. Dacă asta a urmărit sistemul prin vocea lui Orban, nu a reușit”, spune Codrin Ștefănescu.

El susține că românii vor modificarea Codurilor penale în concordanță cu deciziile Curții Constituționale.

„Sistemul, binomul, Iohannis, Orban, cât și colegii pedeliști ai acestora, vopsiți în liberali, știu cu exactitate ceea ce își dorește electoratul PSD, dar și cel cu adevărat liberal, concentrat în jurul ALDE, și, în general, ce vor cu adevărat românii. Și românii vor lucruri concrete. Românii vor modificarea Codurilor penale în cel puțin 100 de puncte, în concordanță cu deciziile Curții Constituționale. Românii vor o lege a răspunderii magistraților. Românii vor respectarea tuturor drepturilor și libertăților cetățenilor. Românii vor încetarea defilărilor în cătușe la TV”, arată Codrin Ștefănescu.

Social-democratul mai spune că românii vor eliminarea controlului unor structuri ale statului asupra cetățenilor.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.