„Tărâmul dintre ape”, prezentat la VSLO

0

Documentarul Agerpres ‘Tărâmul dintre ape’ a fost prezentat, vineri seară, în cadrul Festivalul Internațional de Arte Vizuale „Vama sub Lumini de Oscar” (VSLO), în fața câtorva zeci de persoane.

Purtătorul de cuvânt al VSLO, Florin Ghioca, a făcut o scurtă prezentare a documentarului, despre care a spus că e o poveste foarte interesantă, realizată excepțional.

‘Este un film foarte bun, este o poveste foarte interesantă. Ne interesează și ceea ce se numește film documentar, mai ales că e realizat în mod excepțional de colegii noștri de la Agerpres, cărora le mulțumim pentru sprijin și colaborare. ‘Tărâmul dintre ape’ e o poveste foarte interesantă de acolo de unde Dunărea se scurge în mare’, a spus Florin Ghioca.

Realizatorul documentarului ‘Tărâmul dintre ape’, Marilena Gheorghiță, le-a împărtășit spectatorilor câteva dintre trăirile sale din timpul filmărilor.

‘L-am făcut anul trecut, l-am filmat în luna mai. Încă era foarte frig afară și a fost un maraton filmarea respectivă. A fost un maraton, dar am avut oameni minunați alături de mine. Am descoperit acolo locuri minunate și în locurile acelea minunate am descoperit oameni autentici, a căror viață nu este deloc ușoară. Am fost în mai multe localități din Deltă să-i găsim. Sunt oameni simpli, care te privesc în ochi și care au atâta sinceritate și atâta deschidere, încât m-au sensibilizat, pe de o parte, m-au tulburat, dar am plecat foarte încărcată de acolo și cu foarte multă informație, pentru că au niște povești extraordinare’, a afirmat Marilena Gheorghiță.

Ea a mai spus că oamenii care trăiesc acolo sunt parte din România reală.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.