Divorțul îl lasă pe Căncescu fără milioane de euro!

Lovitura grea primită de Aristotel Căncescu. Soţia politicianului, cu care se află în plin proces de partaj, este la un pas să pună mâna pe aproape jumatate din averea de 12 milioane de euro. Magistraţii Judecătoriei Braşov au admis cererea Magdalenei Căncescu de a fi scutită de taxa de timbru judiciar, transmite România TV.

Aflată în plin proces de divorţ cu Aristotel Căncescu, Magdalena îşi cere partea din fabuloasa avere a ”Baronului de Braşov”, evaluată în jurul sumei de 12 milioane de euro.

Pana acum a existat o problema pentru fosta soţie a politicianului pentru că era obligata sa plateasca o taxa de timbru de 10% din pretentiile pe care le are. Ea a inaintat o cerere prin care sa fie scutita de taxa care se ridica la 365 mii de euro. Magistratii au aprobat cererea.

Dacă va avea câştig de cauză, Magdalena Căncescu ar putea deveni mai bogată cu 3,5 milioane de euro. Politicianul a incercat să îşi ascundă averea, insa sotia a dat totul in vileag. Baronul de Braşov a avut mai multe probleme cu legea în ultimii ani.

Aristotel Căncescu a fost trimis in judecată pentru abuz in serviciu. Căncescu, dar şi alţi apropiaţi au fost acuzaţi că au obţinut ilegal un teren de 110 mp in incinta Clinicii Spitalului Judeţean Braşov pentru a face o farmacie.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.