Dorina Lazăr nu mai este director la Odeon

0

Actrița Dorina Lazăr a declarat, pentru Agerpres, că decizia Primăriei Capitalei de a o demite de la conducerea Teatrului Odeon a fost o surpriză, în condițiile în care cu doar câteva zile în urmă a primit o adresă de la primărie în care i se comunica faptul că a fost reîncadrată în funcția de manager.

„Și eu am aflat tot acum că m-au demis. Am primit o hârtie prin care mi se spune că în baza nu știu cărui referat făcut de corpul de control al doamnei Firea, acum în iarnă, Direcția de Cultură a făcut referat ca să mă scoată, adică m-a scos, și înțeleg că a fost pus pe site-ul Primăriei că va fi pus domnul Șofron. (…) M-a luat prin surprindere și pe mine. Culmea este că eu am primit acum patru zile o adresă de la primărie prin care mi se spune că sunt reîncadrată la Teatrul Odeon în funcția de manager și azi am primit că m-au scos, la diferență de doar câteva zile. Și eu sunt nedumerită”, a declarat Dorina Lazăr.

Ea a spus că încă nu știe ce va face în continuare, dar dorește să afle motivele pentru care a fost demisă.

„O să vedem mai departe ce se întâmplă, pentru că trebuie să știu totuși motivele pentru care am fost demisă”, a mai spus Dorina Lazăr, precizând că nu știe ce urmează să facă în viitor. „Eu, ca Scarlett O’Hara, din ‘Pe aripile vântului’, la asta o să mă gândesc mâine”, a mai spus Dorina Lazăr.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Municipiului București transmis Agerpres, la conducerea Teatrului Odeon a fost numit, manager interimar, Dumitru Cristian Șofron.

Contactat de AGERPRES, actorul a declarat că nu știe nimic de această numire.

„N-am citit absolut nimic. Nu știu niciun fel de amănunt. Probabil că o să-mi spună și mie cineva lucrul acesta, o să mă anunțe și pe mine cineva”, a declarat Cristian Șofron.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.