FRF înființează o nouă competiție pentru juniori

0

Răzvan Burleanu anunţă că FRF va înfiinţa o nouă competiţie pentru juniori. Este vorba despre Turneul Speranţelor, o competiţie destinată copiilor născutţi în 2004. Burleanu spune că bugetul este de 250.000 de euro.

Răzvan Burleanu spune că este necesară înfiinţarea unei competiţii pentru copiii născuţi în 2004. Campionatul va începe în această toamnă, va avea un buget de 250.000 de euro şi fi coordonat de Gheorghiţă Geolgău, şeful departamentului de scouting.

„Primul subiect pe ordinea de zi a fost înfiinţarea unei noi competiţii. Vorbim despre Turneul Speranţelor, o competiţie pentru copiii născuţi în 2004. Un proiect coordonat de Gheorghiţă Geolgău. Pe de-o parte, este competiţie de elită. Dar este şi un filtru multiplu de selecţie, pentru că obiectivul este, pe de-o parte să punem pe picioare o competiţie de elită pentru această vârstă, dar în acelaşi timp să pregătim tot procesul de selecţie pentru naţionala U15 pe care o vom forma anul viitor. În toată această perioadă am avut întâlniri cu aproape toţi membrii afiliaţi ai FRF în care am prezentat acest proiect. Am avut parte de o susţinere extraordinară, motiv pentru care astăzi a fost aprobat în Comitetul Executiv. Investiţia este pe măsură, este o investiţie de 250.000 de euro”, a declarat Răzvan Burleanu după Comitetul Executiv.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.