Explozie teribilă într-un apartament din Constanța

Share:

Cadrele medicale de la Ambulanță și pompierii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină la un incendiu ce a izbucnit într-un apartament din zona Km 4-5. Două persoane au murit și alte cinci au fost rănite.

„Toate persoanele au fost evacuate din bloc. Incendiul s-a manifestat la etajul 1. O parte din locatari s-au autoevacuat. Două persoane au murit, un copil minor și mama acestuia. S-a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, două ambulanțe SMURD, două ambulanțe SAJ”, a declarat Anca Chiriță, purtător de cuvânt ISU Dobrogea.

Pompierii au mai scos din apartament o femeie intoxicată cu fum. Cadrele medicale îi acordă primele îngrijiri.

Două persoane au fost transportate de urgență la Spitalul Județean Constanța. Este vorba despre un bărbat și un copil de 4 ani. Starea micuțului este gravă, fiind intubat.

Două femei și un alt bărbat au primit îngrijiri medicale la fața locului.

Un incendiu a izbucnit la un apartament situat într-un bloc de pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa. Potrivit primelor informaţii, ar fi avut loc un incendiu, urmat de explozie.

Se pare că un bărbat ar fi reuşit să iasă din casă cu unul dintre copii, însă soţia şi un al doilea copil ar fi rămas în casă.

Din primele date, se pare că a avut loc o explozie, iar apartamentul a fost cuprins de flăcări. În urma deflagrației, două persoane și-au pierdut viața: o femeie și fetița acesteia.

Totodată, mai multe persoane s-au intoxicat cu fum, printre care și un copil de 4 ani, și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

La fața locului se află mai multe echipaje SMURD și SAJ.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.