Întâlnire Grindeanu-Tudose la Palatul Victoria

Share:

Fostul premier Sorin Grindeanu se află, la această oră, la Palatul Victoria, unde discută cu şeful Executivului, Mihai Tudose, conform unor surse oficiale.

Premierul Mihai Tudose a confirmat, în 24 august, la Antena 3, că fostului prim-ministru Sorin Grindeanu i-a fost propus un post de ambasador, spunând că a vorbit cu acesta „şi la nivel personal, şi politic, într-o echipă de partid”, şi că discuţiile sunt avansate, iar numirea lui Grindeanu ar fi un „element benefic” pentru ţară.

Întrebat dacă fostului premier Grindeanu i-a fost propus un post de ambasador, aşa cum s-a vehiculat în spaţiul public, în ultima perioadă, Mihai Tudose a confirmat şi a spus că discuţiile cu acesta sunt destul de avansate, aşteptând acum să se întoarcă din concediu cu familia, arată News.ro.

„Am vorbit şi la nivel personal, şi politic, şi într-o echipă de partid. (…) Domnul Grindeanu a fost premierul României timp de şase luni, cu un bagaj acum de informaţii şi cu experienţă”, a afirmat Tudose.

El a mai spus că discuţiile cu fostul prim-ministru vor fi definitivate la începutul lunii septembrie şi că numirea lui Grindeanu într-un astfel de post ar fi „un element util pentru ţară”.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a negat joi că i-ar fi propus lui Sorin Grindeanu funcţia de consul sau ambasador în Chişinău: „Nu am făcut aşa ceva”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.