Citroen prezintă noul SUV la Frankfurt

0

Citroen isi desfasoara ofensiva SUV-urilor, la Salonul Auto de la Frankfurt 2017. Francezii vor prezenta in premiera mondiala noul SUV COMPACT C3 AIRCROSS: un modelnou, care pune in valoare spatiul si modularitatea unui vehicul, dar si confortul si tehnologiile conectate.

Alaturi de acest SUV, vor fi prezentate doua noi modele cu valori comune: spiritul de aventura si actitivitatile de agrement :

SPACETOURER RIP CURL CONCEPT, un concept complet nou, cu tehnologie 4X4, confortabil și perfect adaptat dorintelor tale de recreere, datorită know-how-ului Rip Curl, astfel incat distractia nu se opreste niciodata.
NOUL E-MEHARI STILIZAT DE COURRÈGES, o editie limitata, cu personalitate puternica, amplifica parteneriatul dintre doua branduri frantuzesti iconice si prezinta a 2-a generatie a modelului.

Pe scurt, despre Citroën la Salonul Auto de Frankfurt:

NOUL SUV COMPACT C3 AIRCROSS. Modelul, plin de culoare se distinge prin forma sa unica si prin atitudinea care inspira optimism si forta. La Salon, vehiculul este prezentat intr-un numar de culori exterioare diferite si un design interior care ilustreaza intregul sau potential de personalizare. Locurile pasagerilor au fost concepute cu ajutorul expertizei unice a marcii Citroën in ceea ce privește spatiul, modularitatea si lumina interioara, astfel incat sa evidentieze noi standarde pentru acest segment. Modelul subliniaza un nivel inalt de confort si o selectie a 12 sisteme moderne de asistenta la condus și 4 opțiuni de conectivitate. Atât în oraș cât și la drum lung, C3 Aircross te invită sa te bucuri de aventura cu tehnologia Grip Control si funcție Hill Assist Descent, reprezentand un model cu noi standarde în segmentul SUV-urilor compacte in termeni de confort si de facilitati la bord.

PACETOURER RIP CURL CONCEPT. Citroën si Rip Curl au hotarat sa colaboreze din nou si vor dezvalui la standul marcii, cel mai avansat model in termeni de mobilitate, aspirand catre distractie fara limite. O noua interpretare a modelului SpaceTourer dedicata activitatilor in natura. O masina moderna, cu capacitati marite datorita transformarii intr-un monovolum 4X4, impreuna cu Automobile Dangel. Pentru senzatia de libertate deplina, Pössl a echipat-o ca pe o masina compacta pentru camping. Interiorul si exteriorul sunt decorate cu ajutorul unei selectii originale de nuante si materiale speciale. Fiind conceputa pentru cei care isi petrec timpul liber prin activitati de agrement si care sunt obisnuiti cu elementele naturii, masina este robusta, spatioasa si suficient de agila pentru viata de zi cu zi. Conceptul accentueaza calitatile modelului SpaceTourer: modularitate, ergonomie, confort si tehnologie pentru senzatia de libertate si relaxare.

E-MEHARI STYLED BY COURRÈGES. O editie limitata si exclusiva, dezvoltata impreuna cu casa de moda Courrèges, care prefigureaza o noua generatie E-MEHARI. Parteneriatul are la baza designul elegant si mobilitatea sustenabila, cele doua branduri franceze iconice colaborand pentru a prezenta un model invaluit de o eleganta neagra ce ii acopera formele arcuite, contrastand cu interiorul stralucitor, alb complet, atat de caracteristic marcii Courrèges. Un adevarat spirit liber, decapotabila, 100% electrica, cu 4 locuri, cu o personalitate care se distinge, cu o noua versiune de plafon vitrat, sistem central de inchidere si airbag-uri, toate acestea gazduite intr-un interior complet revizuit pentru a integra propriul stil al marcii Citroën.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.