Putin nu vrea să-l critice pe Trump

Preşedintele rus Vladimir Putin a susţinut marţi o conferinţă de presă în care s-a abţinut să-l critice pe preşedintele Statelor Unite, adăugând că Donald Trump nu este ”mireasa” lui, relatează The Associated Press.

În cadrul conferinţei de presă, Putin a respins o întrebare din partea unui jurnalist, care l-a întrebat dacă este dezamăgit de Donald Trump. ”Trump nu este mireasa mea şi eu nu sunt mirele lui”, a spus preşedintele Rusiei.

Întrebat cum se va simţi dacă ar fi iniţiată o acţiune de impeachment împotriva lui Donald Trump, liderul de la Kremlin a precizat că ar fi ”absolut greşit” să discute despre afacerile interne ale Statelor Unite.

Vladimir Putin a adăugat că se aşteaptă să ajungă la un numitor comun cu Donald Trump, aspect ce ar fi în interesul ambelor state.

”Fac ce face şi el. Trump e ghidat de interesele naţionale ale SUA cum şi eu urmăresc interesele naţionale ale ţării mele. Mă aştept să reuşim să găsim o cale de compromis şi să rezolvăm problemele bilaterale şi globale”, a continuat preşedintele rus.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.