ANAT critică dur TAP Portugal

Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) protestează din nou față de modul neprofesionist în care funcționează TAP Portugal în relația cu România și subliniază că pasagerii cursei București-Lisabona, anulate joi, vor primi asistență de la Airhelp, liderul mondial în obținerea compensațiilor pentru pasagerii afectați.

„ANAT protestează din nou față de modul neprofesionist în care funcționează TAP Portugal în relația cu România. A trimis un protest și data trecută, și la companie, și la ambasadă. Airhelp, liderul mondial în obținerea compensațiilor pentru pasagerii afectați, deja lucrează pentru cei afectați în 27 și 28 august. Are multe cazuri și pasagerii vor primi câte 400 de euro fiecare. Îi va prelua și pe cei de acum”, precizează reprezentanții ANAT.

Operatorul aerian TAP Portugal a anulat, joi, cursa București — Lisabona, aeronava trebuind să decoleze la ora 7:00 de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, a anunțat Compania Națională Aeroporturi București (CNAB).

„Astăzi, 7 septembrie 2017, compania aeriană TAP Portugal a anulat cursa TAP 1324/1325 Lisabona — București — Lisabona. Cei 254 de pasageri care urmau să decoleze la ora 7:00 de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București către Lisabona sunt asistați de agentul de handling care deservește compania aeriană și de personal al aeroportului Henri Coandă. În același timp, personalul aeroportuar depune toate eforturile pentru minimizarea disconfortului creat de anularea acestei curse”, spun reprezentanții CNAB, într-un comunicat remis AGERPRES.

Compania Națională Aeroporturi București asigură pasagerii că beneficiază de tot sprijinul necesar pentru derularea în deplină siguranță și securitate a tuturor operațiunilor aeriene.

De asemenea, câteva zeci de turiști români sunt blocați pe Aeroportul din Lisabona de miercuri seară, deoarece zborul spre București programat în jurul orei 24:00 a fost anulat.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.