„Phoenix Unplugged”, marți la Berăria H

0

Un concert acustic și o expoziție cu fotografii nepublicate din arhiva lui Nicu Covaci vor marca 55 de ani de la fondarea trupei Phoenix, informează un comunicat transmis Agerpres.

Concertul „Phoenix Unplugged” va avea loc marți la Berăria H din Capitală și va cuprinde piese legendare, într-o interpretare inedită, alături de invitați surpriză care vor participa cu instrumente atipice muzicii Phoenix.

Ulterior acestui eveniment, hotelul Caro din București va fi gazda unei expoziții foto inedite în cadrul căreia vor putea fi văzute în premieră zeci de fotografii nepublicate ale momentelor cheie din istoria formației Phoenix, extrase din arhiva personală a lui Nicu Covaci.

Expoziția va fi deschisă publicului începând cu 22 septembrie și va cuprinde și câteva dintre tablourile realizate de Nicu Covaci, în copie. Câteva dintre fotografii vor putea fi văzute și la concertul de marți.

Evenimentul pregătește lansarea unui volum de fotografii din istoria Phoenix, cu materiale din arhivele personale ale membrilor formației, ale fanilor colecționari sau fotografilor care au documentat evenimente Phoenix de-a lungul celor 55 de ani de carieră. Volumul va cuprinde, și el, fotografii nepublicate până în prezent.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.