Ponta: Tudose va prelua conducerea PSD

Victor Ponta sustine ca, in momentul cand va solutiona batalia de putere pentru banii de la Ministerul Dezvoltarii, condus astazi de Sevil Shaidehh, Mihai Tudose ii va lua conducerea partidului lui Liviu Dragnea. 

Victor Ponta a mai spus, intr-un interviu pentru Hotnews, ca de aceasta data Liviu Dragnea nu-l va mai putea da jos pe Tudose in Parlament prin motiune asa cum a procedat cu Sorin Grindeanu.

“I-a umilit atat de tare pe parlamentari, stiti ca a zis ca-l dam jos pe Grindeanu ca e omul serviciilor. Si-acum Grindeanu nu mai e omul serviciilor. E din nou om bun, daca s-a impacat cu Dragnea. Si i-a pus intr-o situatie atat de cumplita, incat e greu sa-i puna a doua oara”, afirma Ponta. Fostul lider PSD mai spune ca Tudose ar fi mai eficient decat Grindeanu in a se proteja in Parlament, dar il critica pe seful Guvernului pentru masurile economice adoptate. “Adica tot marim salariile si pensiile si tot scadem veniturile, rezultatul e unul singur: te dai cu capul in zid, ca Grecia”, a mai spus fostul premier.

Fostul premier spune că puterea lui Dragnea stă în banii de la Ministerul Dezvoltării, pe care îi poate distribui prin Sevil Shhaideh.

„Eu am discutat cu sute de primari, care imi spun dom’le, nu ne place de Dragnea, ne e rusine, dar banii vin de la el. Adica de la Dragnea vin, prin Sevil Shhaideh. (…) Dragnea are capacitatea pe care inca Tudose i-o lasa – dar am vazut, in unele situatii, cum ar fi ANAF-ul, cum ar fi Casa Nationala, i-a mai contestat-o – capacitatea de a cumpara oameni cu functii. El da functii. La cei care-si doresc acest lucru. Eu sunt fericit ca mie mi-a luat o functie, nu mi-a dat, deci nu-i datorez domnului Dragnea nimic. Eram la Comisia de Afaceri Europene si m-a zburat de-acolo, un lucru pana la urma normal, ca e o functie politica. Capacitatea de a da functii. Pe masura ce domnul Tudose va trece de partea lui capacitatea de a da functii si in momentul in care va solutiona batalia de putere pentru banii de la Ministerul Dezvoltarii, ii va lua partidul. Dar asta nu inseamna neaparat ca PSD-ul va merge intr-o directie mai buna”, a afirmat Ponta la Hotnews.ro.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.