Premiere așteptate, în weekend

0

Producțiile „It” și „Home Again” sunt principalele lansări de la sfârșitul acestei săptămâni din cinematografele americane și au puține șanse, conform experților, să amenințe supremația de box-office a producțiilor „The Hitman’s Bodyguard”, „Annabelle: Creation” sau „Wind River” care au ocupat podiumul încasărilor la sfârșitul săptămânii trecute.

Filmul „It” este o dramă cu accente horror, realizată după romanul omonim semnat de Stephen King, în care un grup de copii victime ale abuzurilor în școală se aliază împotriva unui monstru cu aparență de clovn care răpește copii. În regia lui Andy Muschietti, acest film îi aduce în rolurile principale pe Bill Skarsgard, Jaeden Lieberher, Finn Wolfhard și Sophia Lillis, informează Agerpres.

Comedia romantică „Home Again„, în regia lui Hallie Meyers-Shyer, o propune pe Reese Witherspoon în rolul unei mame singure, din Los Angeles, a cărei viață ia o turnură neașteptată atunci când acceptă ca trei tineri bărbați să se mute împreună cu ea. Din distribuție mai fac parte Nat Wolff, Lake Bell și Michael Sheen.

O altă lansare din acest weekend, însă în variantă limitată, este cea a thriller-ului „Rememory„, cu Peter Dinklage (Tyrion din „Game of Thrones”) în rol principal. Regizorul Mark Palansky a realizat un film despre văduva unui savant care descoperă una dintre invențiile acestuia — un dispozitiv care poate înregistra amintirile unei persoane și apoi le poate reda în format video. Alături de Dinklage, din distribuție mai fac parte Matt Ellis, Jordana Largy și Martin Donovan.

Deja controversatul film „9/11” este lansat și el la sfârșitul acestei săptămâni într-un număr restrâns de cinematografe din SUA și Canada. Cinci persoane rămân blocate într-unul din lifturile Turnului de Nord ale complexului World Trade Center în ziua atacului terorist care a distrus aceste simboluri ale capitalismului american.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.