Fonduri suplimentare pentru Spitalul Carol Davila

Share:

Consilierii generali ai Capitalei au aprobat, luni, proiectul de rectificare a bugetului propriu al Municipiului București, iar instituțiile care vor beneficia de creșterile cele mai importante sunt Direcția Generală de Asistență Socială, Clubul Sportiv Municipal București, Spitalul Clinic de Nefrologie ‘Dr. Carol Davila’ și Spitalul Clinic de Psihiatrie ‘Prof. Dr. Al. Obregia’.

Astfel, bugetul Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București va fi majorat cu 27 milioane lei, ajungând la un total de 123 milioane, iar Clubul Sportiv al Municipiului București își va adăuga la bugetul inițial de 61,9 milioane un total de 10,2 milioane lei, din care pe seama subvenției: 7,7 milioane lei, informeaza Agerpres.

Primarul general, Gabriela Firea, a subliniat că suplimentarea de aproximativ 6 milioane de euro destinată DGASMB va fi folosită pentru plata sprijinului acordat copiilor cu dizabilități, până la sfârșitul acestui an.

Totodată, o sumă suplimentară de 4,4 milioane euro va merge la Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București pentru realizarea unor investiții. Din această sumă, Spitalul Clinic de Nefrologie ‘Dr. Carol Davila’ va primi 2,9 milioane euro pentru reparații curente și achiziționarea de aparatură, iar Spitalul Clinic de Psihiatrie ‘Al. Obregia’ va beneficia de 1,5 milioane euro pentru dotarea cu paturi și echipamente medicale.

Bugetul RADET va fi majorat cu 3,8 milioane euro pentru eficientizarea alimentării cu energie termică și modernizarea centralelor termice. Cu 2,8 milioane euro se va suplimenta bugetul PMB pentru Capitolul Ordine Publică și Siguranță, în vederea achiziționării a 12 utilaje de topit zăpada — șase utilaje de capacitate mare (200 mc de zăpadă/ oră) și șase utilaje de capacitate mică (10 mc de zăpadă/oră).

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.