Karmen revine cu single-ul “Shake It”

Share:

Karmen revine cu un nou single în limba engleză care se numește “Shake It”.

Karmen – Shake It (Official Video)

https://www.youtube.com/watch?v=jTqoGwJ-08k

Piesa a fost compusă de Vlad Lucan, Marco&Seba, Annalise Morelli, Alina Smith, iar versurile Annalise Morelli și Alina Smith.

“Shake It” exprimă energia și buna dispoziție pe care dansul în combinație cu muzica le oferă. Am ales să filmăm one shot, tocmai pentru a evidenția ideea de fun transmisă de cele două fără a ne limita la o coregrafie”, a spus Karmen.

Videoclipul piesei a fost filmat one shot de către Bogdan Daragiu, cel care a regizat și filmat și videoclipurile anterioare ale artistei precum “You Got It”, “Minte-mă”, “Viciul Meu”.

“Shake It” este o piesă energică, cu sound american.

De imaginea artistei, s-au ocupat Daria Georgescu (RDStyling) – ținută, Andra Manea și Dana Petrina (Make-up and Beauty Studio), Adonis Enache (păr).

Karmen (Silvia Claudia Simionescu) este cunoscuta publicului din Romania datorita single-ului de debut “Domino”.

Este eleva a Colegiului de Arte Dinu Lipatti, pasionata de muzica si actorie, dans, stie sa cante la flaut si isi doreste sa se dezvolte pe partea de compozitie muzicala (songwriting).

Karmen – You Got It (Official Video)

https://www.youtube.com/watch?v=_3vU1dpEp5Q

Karmen feat. Achi – Viciul meu (Videoclip Oficial)

https://www.youtube.com/watch?v=AQ4cyLXxKIg

Karmen- “Minte-mă”

https://www.youtube.com/watch?v=xD96cYLjEjI

Incepand cu 2017, Karmen devine artist ATOM si Global Records.

“ATOM si Global Records sunt a doua mea familie, aici am gasit echipa perfecta, oameni cu experienta care stiu sa valorifice un artist in care vad potential. “You Got It” este o piesa care imi place foarte mult, suna diferit si este stilul in care ma regasesc”, a mai spus Karmen.

Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania care reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, GJAN, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.