Becali, în extaz după victoria cu Plzen

0

Gigi Becali a comentat victoria obținută de Steaua, joi, în fața celor de la Viktoria Plzen, scor 3-0 în prima etapă a Grupei G din UEFA Europa League.

Gigi Becali s-a declarat mulţumit de scor şi de evoluţia echipei şi crede că Steaua are acum o echipă care poate face performanţă în Europa.

„Am marcat trei goluri, am mai avut și alte ocazii. Ce vrei mai mult de la fotbal? Suntem foarte puternici, acum am făcut și golaveraj. N-are cine să ne ia fața în grupe. Suntem la 70% din capacitate, nu există încă relații bune de joc între jucători. Prevăd o echipă mare care se leagă la Steaua în acest moment. Am fost în cantonament înainte de meci, am băut un pahar de vin, am râs, am glumit. Ca fotbalist, Budescu e o încântare. Am încredere în continuare în Golofca, a făcut un meci mare. Nedelcu e o încântare, e un diamant frumos, o adevărată încântare. Îmi pare rău de Coman, a avut o fază în care a driblat, dar n-a mai avut putere s-o bage în poartă”, a declarat Gigi Becali.

„Am mizat pe faptul că cea mai puternică armă din lume e Sfânta Cruce, iar Sfânta Cruce m-a ajutat să înving. Alibec și Budescu sunt o încântare, n-ai cum să nu-ți placă acești jucători”, a mai spus Gigi Becali.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.