Borsec, cel mai puternic brand autohton

Borsec este, din nou, cel mai puternic brand autohton, potrivit Topului 100 al celor mai puternice branduri romanesti, lansat de Biz impreuna cu compania de cercetare Unlock Market Research. Borsec este campioana brandurilor romanesti ocupand prima pozitie in top, o marca iubita, aproape de consumatori

BrandRo, topul „100 cele mai puternice branduri romanesti”, aflat la cea de a opta editie, masoara ”puterea” marcilor romanesti din perspectiva investitiei de incredere si afectivitate care le este acordata de catre consumatori, fara a lua in calcul indici financiari si comerciali.

Studiul are la baza 1.000 de interviuri online si este reprezentativ la nivel urban, la nivel de regiune, grad de urbanizare, impartire pe sex si varsta a populatiei intre 18 si 55 de ani. Respondentii au realizat alegeri intre calupuri de marci, respectiv au ales care este cea mai importanta si care este cel mai putin importanta marca pentru ei. Acestia au facut alegeri multiple intre combinatii unice de marci. In urma acestor alegeri a fost calculat un indice de preferinta pentru fiecare brand care ulterior a fost analizat impreuna cu indicele de importanta al fiecarei categorii in parte, obtinandu-se astfel topul final.

Performanta marcilor romanesti este masurata in baza a trei indicatori: importanta marcii, gradul de utilizare si notorietatea ei.

Romanii au fost intrebati si cum sunt marcile romanesti, iar raspunsul a fost ca marcile romanesti sunt simple, naturale, cu traditie, accesibile, la un pret bun, durabile si originale.

Apa minerala este o categorie cu traditie in Romania, ramanand o piatra de temelie pentru ceea ce inseamna marci romanesti si unul dintre lucrurile care au reusit sa ne duca peste hotare, fiind recunoscuta atat din punctul de vedere al calitatii, cat si al traditiei indelungate.

Regina apelor minerale Borsec este un brand cu o traditie de peste 210 de ani, ce a reusit sa se impuna prin calitatea deosebita, fiind o veritabila valoare nationala.

Borsec este, din nou, cel mai puternic brand autohton, potrivit Topului 100 al celor mai puternice branduri romanesti, lansat de Biz impreuna cu compania de cercetare Unlock Market Research

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.