Raiffeisen Bank, a doua ediție a programului „Catalizator”

0

Raiffeisen Bank lanseaza o noua editie a programului „Catalizator – un program pentru antreprenori cu idei mari”, destinat persoanelor de decizie din companiile medii* din Romania si gandit sa-i sustina pe acestia in extinderea si administrarea mai eficienta a afacerilor lor.

 „Catalizator” editia a II-a se deruleaza pe parcursul a patru luni si beneficiaza de contributia unor specialisti reputati. Prima editie s-a desfasurat la inceputul anului 2017 cu antreprenorii din Pitesti, Timisoara si Cluj, dupa ce in faza pilot au participat antreprenorii din Brasov. In aceasta noua editie, „Catalizator” va ajunge in Bucuresti, Constanta si Iasi, pentru o acoperire cat mai echilibrata a nevoilor antreprenorilor din toate zonele geografice ale tarii.

“Avem satisfactia ca participantii la prima editie a programului Catalizator l-au considerat un program extrem de bun si de util prin care si-au largit orizontul decizional, descoperind noi instrumente de management, metode de autoevaluare si dezvoltare profesionala. Tocmai acest rezultat il urmarim cu acest program: sa avem o contributie la dezvoltarea comunitatii de afaceri si la intarirea capitalului romanesc”, a spus Felix Daniliuc, directorul executiv pentru corporatii medii si sector public al Raiffeisen Bank.

Programul este structurat in sesiuni cu caracter aplicativ, practic si abordeaza teme importante pentru antreprenorii care au ajuns la o anumita maturitate a afacerii.  La aceste sesiuni sunt invitati antreprenori de succes si executivi ai bancii, care impartasesc impreuna cu audienta, premisele reusitei in companiile pe care le conduc.

Principalele teme abordate sunt:

– construirea strategiei de afaceri si a unei culturi organizationale de succes;

– crearea si promovarea unei imagini de brand;

– comunicarea eficienta prin canale de social media;

– managementul financiar;

– dezvoltarea afacerii si cresterea vanzarilor;

– construirea unei echipe si managementul oamenilor;

Pe langa dezvoltarea culturii antreprenoriale, „Catalizator” isi propune sa faciliteze crearea unei comunitati de afaceri sanatoase, in care participantii la viata economica sa impartaseasca nu doar idei, ci si oportunitati de afaceri si sa consolideze relatii valoroase de business.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.