Cuc, despre noul director general al Tarom

0

Tarom va avea un nou director general în două-trei zile, actualul interimar având în plan să se întoarcă în cabina de pilotaj, au anunțat, marți, reprezentanții Ministerului Transporturilor în cadrul Comisiei pentru transporturi din Camera Deputaților.

„Va fi o analiză a consiliului de administrație și cu siguranță va fi un alt director. Aceasta a fost înțelegea cu domnul Susanu”, a spus Dragoș Titea, secretar de stat în ministerul de resort, informează Agerpres.

Acesta a fost întrebat de către deputați dacă au încercat să îl convingă pe Florin Susanu să rămână. „Și noi, și Consiliul de Administrație, am avut discuții cu Susanu. Odată ce decizia va fi luată, va fi făcută publică”, a arătat Titea.

La rândul său, Florin Susanu a afirmat că Tarom trebuie să facă schimbări majore dacă vrea să rămână pe piață.

„Tarom trebuie să facă niște schimbări majore, altfel nu va rezista pe piață, vizavi de personal, personalul navigant care este într-o continuă mișcare. Companiile din Asia, din Golf, oferă beneficii mult mai mari. Peste trei zile, probabil, mă voi întoarce în cockpit și voi zbura, acolo unde îmi este locul”, a menționat Susanu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.