Mama vicepremierului Shhaideh, accident de muncă

Share:

Mama vicepremierului Sevil Shhaideh a ajuns la spital ca urmare a unui accident de muncă, potrivit ziuaconstanta.ro.

Geambec Muezel, de 80 de ani, mama vice prim-ministrului şi ministrului Dezvoltării Regionale, Adminsistraţiei Publice şi Fondurilor Europene, Sevil Shhaideh, a suferit un accident de muncă. Potrivit ziuaconstanta.ro, accidentul s-a produs în data de 18.09.2017, ora 11:15 la Teatrul pentru Copii şi Tineret Constanta „Căluţul de Mare”.

Angajată în calitatea de casier-organizator, în timpul manevrelor de încărcare a decorului în remorca, Geambec Muezel s-a accidentat. Ca urmare a evenimentului, femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean Constanţa pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Accidentul este în curs de cercetare de catre o comisie numita de catre Teatrul pentru Copii şi Tineret Constanta “Căluţul de Mare”, în conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006, cu modificarile si completarile ulterioare.

Dupa finalizarea cercetării dosarul de cercetare întocmit de comisia numită de către angajator va fi înaintat pentru verificare şi avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanţa, care va analiza dosarul, îl va aviza sau va dispune măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare şi/sau completarea dosarului, dupa caz.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.