Maior reacționează după atacul lui Codrin Ștefănescu

Ambasadorul României în SUA, George Maior, a declarat, vineri, că își rezervă dreptul de a-și apăra reputația față de folosirea „abuzivă” a numelui său „în cadrul acestei avalanșe de minciuni, știri false și intoxicări iresponsabile și ilegale”.

Reacția lui Maior vine după ce secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a arătat vineri că ambasadorul român la Washington coordonează un plan de eliminare a lui Liviu Dragnea, în contextul punerii sub acuzare de către DNA a vicepremierului Sevil Shhaideh.

„Referitor la campania absolut irațională prin care numele meu este implicat în dispute politice interne, doresc să precizez că întreaga mea activitate este concentrată pe promovarea intereselor naționale ale României în relația cu Statele Unite ale Americii, principalul nostru partener strategic. Nu mă interesează nicio funcție publică sau politică și am un singur scop — acela de a-mi reprezenta țara cu demnitate și eficiență din poziția de ambasador al României la Washington DC. Îmi rezerv dreptul de a-mi apăra reputația față de folosirea abuzivă a numelui meu în cadrul acestei avalanșe de minciuni, știri false și intoxicări iresponsabile și ilegale”, susține George Maior, într-un comunicat transmis Agerpres.

Maior mai spune că el reprezintă exclusiv interesele României, deasupra oricăror dispute politice.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.