Ponta așteaptă scuze de la Dragnea

0

Victor Ponta a avut o primă reacţie după anunţul DNA cu privire la punerea sub acuzare a ministrului Sevil Shhaideh. Acuzat că ar fi făcut un denunţ în dosar sau chiar un posibil autodenunţ, fostul premier spune că aşteaptă scuze de la Liviu Dragnea.

„Eu m-am retras de la conducerea PSD in 2015 pentru ca nu am vrut sa pun tot partidul sa raspunda zi de zi la niste acuzatii care ma priveau doar pe mine ( oricat de neadevarate sunt acestea)! Asa cred ca era obligatia mea fata de PSD si fata de propria constiinta!

Acum PSD este intr-un moment mult mai greu in care lucruri grave care nu au legatura cu Partidul apar in discutia publica si in justitie / ar trebui gandita o reactie care sa salveze PSD chiar cu sacrificarea unora dintre liderii sai/ sa raspunzi la ceva atat de serios si de grav cu un comunicat isteric semnat de un bufon este cel putin iresponsabil – si oricum ineficient!”, a scris ulterior Ponta pe Facebook.

„Nu am facut niciun denunt, nici vreun autodenunt, nici in acest dosar, nici contra lui Dragnea, nici impotriva altcuiva, Luni dosarul va veni la parlament, se vor uita cei de la comisia juridica si in momentul in care vor constata ca nu e niciun denunt al meu, astept scuze si de la domnul Dragnea si de la domnul Savu.

Am fost chemat ca martor intr-un dosar si timp de 3-4 ore am explicat care este circuitul unei hotărâri de guvern. Din ceea ce stiu eu ca prim-ministru, pentru ca eu nu ma ocup de circuitul documentelor. La prim-ministru vine la final, dupa ce a fost contrasemnata de toti ministrii. In cazul de fata a fost semnata de domnul Dragnea, sau pe cine a imputernicit, de ministrul Justitiei si cine mai trebuia”, a declarat Ponta.

Victor Ponta a negat că ar face denunţuri sau că s-ar afla într-o relaţie bună cu DNA, amintind că săptămânal se prezintă la ÎCCJ în calitate de inculpat şi are aproape toată familia urmărită penal. Potrivit fostului premier, acuzaţiile conform cărora ar încerca să acapareze PSD împreună cu George Maior ar fi „tâmpite”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.